مشاوره تلفنی
0910 846 0910

بیماری الزایمر در سالمندان و نکات پیشگیری و درمان

همانطور که می دانید با افزایش سن تغییرات زیادی در افراد به وجود می آید که بعضی از آنها روحی و برخی دیگر جسمانی می باشد در سالمندان دیده می شود که بیماری های مختلفی به سراغ آنها می رود که از شایع ترین آنها می توان به بیماری آلزایمر اشاره کرد. یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه داشته باشید این است که بیماری آلزایمر یا همان فراموشی در ابتدا با تغییرات حسی شاهده می شود و پس از آن رفته رفته بیماری پیشرفت کرده و مشکلات جدی تری را با خود به همراه می آورد دلایل مختلفی برای بروز بیماری آلزایمر وجود دارد اکثر آنها از جوانی نشئت می گیرند اگر می خواهید با بیماری آلزایمر در سالمندان و نکات پیشگیری و درمان نا شوید به شما توصیه می کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه بمانید و مطالب را با دقت مورد مطالعه تان قرار دهید. 

آلزایمر در سالمندان

آلزایمر چیست؟

پیش از هر چیزی در ابتدا باید به طور کامل و جامع با بیماری آلزایمر آشنا شوید. اگر بخواهیم به طور کلی این بیماری را برایتان شرح دهیم باید بگوییم که آلزایمر یک نوع اختلال مغزی محسوب می شود و در نتیجه آن مکن است توانایی های ذهنی روز به روز کمتر شود و مشکلات بسیار جدی برای سالمند به وجود آید. یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید این است که بیماری آلزایمر بر اثر عوامل مختلفی ایجاد می شود که از مهمترین آنها می توان به نحوه زندگی محیط پیرامون ژنتیک و داروهای استفاده شده در طول عمر اشاره کرد. بسیاری از افراد گمان می کنند اگر در ژنتیک فرد بیماری آلزایمر وجود داشته باشد دیگر هیچ راهی برای کنترل آن در سالمندی نخواهد بود ما باید بگوییم این تصور کاملاً اشتباه و نادرست تلقی می شود چرا که عوامل زیاد دیگری همچون فشار خون بالا و نحوه زندگی بر روی بیماری آلزایمر تاثیرگذار هستند اگر فرد بتواند در جوانی این عوامل را کنترل کند ی تواند میزان ابتلا به آلزایمر را در سنین بالاتر کاهش دهد. 

فراموشی در پیری و سالمندی

راه های جلوگیری از بیماری الزایمر

یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید این است که راه حل قطعی برای پیشگیری از یماری آلزایمر وجود ندارد اما بعضی از عوامل هستند که می توانند درصد ابتلا به این بیماری را در سنین بالاتر کاهش دهد از مهم ترین راه های جلوگیری از بیماری آلزایمر در سنین بالا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
انجام بازی های مناسب
همانطور که می دانید امروزه بازی های ذهنی بسیاری وجود دارد که می تواند بر بهبود عملکرد مغز تاثیر بسزایی داشته باشد. انجام چنین بازی هایی باعث تحریک مغز می شود و این موضوع به تنهایی سبب می گردد تا بیماری های ذهنی همچون آلزایمر تا حد بسیار زیادی کاهش یابد. ممکن است عده ای از افراد با خود بپرسند چه بازی هایی برای مناسب است در پاسخ به این سوال باید ببینیم بازی هایی همچون سودوکو پازل و غیره می توانند تاثیر فوق العاده ای بر روی عملکرد مغز داشته باشند به شما توصیه می کنیم تا این بازی ها را چه در سنین جوانی و چه در سنین بالاتر انجام دهید و سلامت مغز خود را تضمین نمایید.
ترک سیگار و نوشیدنی های الکلی
همانگونه که می دانید امروزه درصد استفاده از سیگار و نوشیدنی های الکلی چه در افراد جوان و چه در سنین بالاتر افزایش یافته است لذا توجه داشته باشید که سیگار و نوشیدنی های الکلی می توانند تاثیر بسیار مقربی بر روی مغز داشته باشند و باعث ایجاد آلزایمر گردد. برای اینکه بتوانید تا حد بسیار زیادی از بروز بیماری آلزایمر در سنین بالا جلوگیری کنید به شما توصیه می کنیم تا ه ترک سیگار و نوشیدنی های الکلی بپردازید در بسیاری از مواقع ترک نوشیدنی های الکلی چندان کار راحتی نخواهد بود به همین خاطر به شما پیشنهاد می دهیم تا آن را در حد اعتدال مصرف کنید تا مشکلی برایتان به وجود نیاید.
استفاده از مواد غذایی مناسب و مفید
مواد غذایی مفید مختلفی وجود دارند که می توانند بر روی عملکرد مغز تاثیر داشته باشند تفاده از آنها باعث می شود تا شما در سنین بالاتر به بیماری های ذهنی همچون آلزایمر به هیچ عنوان دچار نشوید. به شما توصیه می کنیم تا مواد غذایی که در آنها ویتامین امگا ۳ وجود دارد را بیشتر از مابقی مواد غذایی مصرف کنید چرا که امگا ۳ برای عملکرد ذهنی بسیار مناسب می باشد مواد غذایی همچون گردو ماهی زیتون و دانه های کتان گزینه بسیار مناسبی برای استفاده روزمره شما خواهند بود. اگر می خواهید با دیگر عوامل موثر در پیشگیری از بیماری آلزایمر در سنین بالاتر آشنا شوید به شما توصیه می کنیم تا در ادامه مقاله ما را همراهی نمایید.
راه های جلوگیری از بیماری الزایمر
فعالیت بدنی و ورزش
طبق تحقیقاتی که توسط تیم ما انجام شده است دریافتیم که انجام فعالیت بدنی و ورزش مداوم می تواند تا ۶۵ درصد خطر ابتلا به آلزایمر را در سنین بالا کاهش دهد همچنین توجه داشته باشید که انجام ورزش مداوم مزایای بسیار دیگری دارد و می تواند بر روی زندگی سالم اثیر فوق العاده ای داشته باشد به شما توصیه می کنیم تا روزانه ۳۰ الی ۴۵ دقیقه از وقت خود را به ورزش و فعالیت بدنی اختصاص دهید.
انجام فعالیت های اجتماعی
یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید این است که انجام فعالیت های اجتماعی می تواند عملکرد مغز را بهبود بدهد به همین خاطر به شما توصیه می کنیم تا وقت بیشتری را برای انجام فعالیت های اجتماعی همچون ینما رفتن بازدید از موزه ها و غیره بپردازید. هنگامی که این اقدامات را انجام می دهید مغز شما فعال شده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کاهش می یابد.
سخن پایانی
همونطور که تا به این قسمت از مقاله متوجه شده اید، آلزایمر یکی از شایع ترین بیماری هایی است که افراد مسن به آن مبتلا می شوند به همین خاطر در این قسمت از مقاله سعی کردیم تا شما را با صفر تا صد آن و موارد پیشگیری برای آلزایمر آشنا کنیم امیدواریم با مطالعه مطالب فوق توانسته باشید سوالات و ابهامات ذهن خود را نسبت به این موضوع برطرف کرده و در صورت تمایل از یک پزشک مشاور برای برطرف کردن این مشکل در سالمند خود کمک بگیرید.
دسترسی سریع
اطلاعات تماس با ما
آدرس: تهران، خیابان اندرزگو (لواسانی)، خیابان شهید مجید نعمتی، کوی ارشادی، بن بست مینو ، پلاک ۱۷ 
کد پستی: 1935955114
موبایل :  0910 846 0910
تلفن تماس : 021. 2100 2000

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به خانه سالمندان همدل می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح